2017 04 19 legitymacja elektroniczna

Trwa druk nowych elektronicznych legitymacji związkowych dla członków NSZZ "Solidarność". Na podstawie nowej legitymacji będzie weryfikowana przynależność związkowa w biurach Regionów, np. w ramach porad prawnych.
Użytkownicy legitymacji skorzystają z przywilejów związanych z jej posiadaniem. Wraz z wprowadzeniem elektronicznej legitymacji zapowiadany jest nowy program rabatowy dla związkowców, w którym ma wziąć udział m.in. wielka firma paliwowa oraz jedna z ogólnopolskich sieci supermarketów.

W celu uzyskania nowej legitymacji członkowie organizacji związkowej muszą podpisać wypełniony przez władze wykonawcze organizacji wniosek, który należy wydrukować na drukarce kolorowej w formacie a4 - plik do pobrania, otrzymać w biurze Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12 bądź umówić się na dowóz np. wraz z gazetami). Komplet wniosków danej organizacji należy złożyć w biurze Regionu, który dokona zamówienia na wyprodukowanie legitymacji przez Komisję Krajową.
Uwaga! W przypadku braku dokładnej informacji na temat daty przystąpienia do Związku prosimy o podanie daty orientacyjnej, np. rok lub rok i miesiąc.

popiersie warszyca cegielka 190

solidarni dla solidarnych