2022 09 24 karta lotos

Sieć stacji paliwowych LOTOS podwyższa rabaty dla posiadaczy karty Lotos Biznes, w tym dla członków Związku. Niestety, po zmianach właścicielskich wśród stacji oferujących rabaty, nie ma częstochowskiej placówki przy al. Wojska Polskiego, jest za to blisko 400 innych w lokalizacjach w całej Polsce [LINK >>>].
Aktualne (od 2 listopada 2022 r.) podwyższone upusty: • Benzyny Pb95, 98, olej napędowy z 10 na 12 gr/l; • Benzyna PB98 Dynamic, olej napędowy Dynamic z 15 na 18 gr/l; • Benzyna Pb95, olej napędowy z 15 na 17 gr/l na stacjach MOP; • Benzyna PB98 Dynamic, olej napędowy Dynamic z 20 na 23 gr/l na stacjach MOP.

2022 09 01 suplementy diety be effective pl

Suplementy diety, adaptogeny, super foods, witaminy, minerały, funkcjonalne kawy i herbaty oraz Yerba Mate teraz dla związkowców z 10-procentowym rabatem w sklepie internetowym BE-EFFECTIVE.PL. Kod rabatu: SOLIDARNOŚĆ, w polu UWAGI należy wpisać numer legitymacji związkowej.

2022 09 01 agencja reklamowa cgmarketing pl

Firma reklamowa cgmarketing.pl oferuje 10-procentowy rabat na wszystkie usługi dla członków Związku i organizacji związkowych, m.in. koszulki z nadrukiem, gadżety reklamowe, poligrafia. Kod rabatu: SOLIDARNOŚĆ.

Od sierpnia 2014 875435