Stanowisko:
woj. śląskie
Telefon:

Dodatkowe informacje:

kst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pPrezydium Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność" informuje, iż  powodu urlopu prawnika w dniach 5-21 sierpnia 2019 r. Biuro Prawne będzie nieczynne. Przepraszamy za ewentualne niedogodności.

Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl) Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 2We wtorek 21 listopada Biuro Prawne Regionu z powodu urlopu jednego ze związkowych prawników będzie nieczynne, natomiast w środę 22 listopada będzie czynne tylko w godz. 12.00-16.00. Przepraszamy za ewentualne niedogodności.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl) 9 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.We wtorek 21 listopada Biuro Prawne Regionu z powodu urlopu jednego ze związkowych prawników będzie nieczynne, natomiast w środę 22 listopada będzie czynne tylko w godz. 12.00-16.00. Przepraszamy za ewentualne niedogodności.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)WTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)WTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)WTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)We wtorek 21 listopada Biuro Prawne Regionu z powodu urlopu jednego ze związkowych prawników będzie nieczynne, natomiast w środę 22 listopada będzie czynne tylko w godz. 12.00-16.00. Przepraszamy za ewentualne nieWPrezydium Zarządu Regionu informuje, iż 25 stycznia (czwartek) oraz 1 lutego (również czwartek) Biuro Prawne Regionu będzie nieczynne.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. Godziny pracy Biura Prawnego w pozostałe dni: link.Prezydium Zarządu Regionu informuje, iż 25 stycznia (czwartek) oraz 1 lutego (również czwartek) Biuro Prawne Regionu będzie nieczynne.
Prezydium Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność" informuje, iż  powodu urlopu prawnika w dniach 5-21 sierpnia 2019 r. Biuro Prawne będzie nieczynne. Przepraszamy za ewentualne niedoRegulamin Biura Prawnego: >>>>>.

Godziny pracy Biura Prawnego:
Poniedziałek: 9.00-12.00
Wtorek: 12.00-15.00
Mecenas Mariusz Bątkiewicz
Środa: 12.00-16.00
Czwartek: 14.00-17.00
Mecenas Mariusz Bątkiewicz
Piątek: 9.00-12.00
Mecenas Bożena Kotarska

Porady prawne udzielane są wyłącznie członkom NSZZ „Solidarność”.
W miarę możliwości wizyty prosimy potwierdzać telefonicznie (tel.: 34 360 55 70).

Od sierpnia 2014 1057242