Już zapraszamy na Festyn Rodzinny "Solidarności" Więcej informacji

Telefon:
Faks:
Dodatkowe informacje:

Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.W czwartek 19 stycznia
W czwartek 19 stycznia związkowy prawnik wyjątkowo przyjmuje tylko w godzinach 14.00-16.00. Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W następny czwartek biuro prawne czynne będzie jak zwykle, w godz. 14.00-18.00.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Godziny pracy Biura Prawnego:

Poniedziałek 9.00-12.00
Wtorek 8.00-12.00
Środa 8.00-16.00
Czwartek 14.00-18.00
Piątek 9.00-12.00

Lubliniec
W każdy pierwszy i trzeci czwartek miesiąca prawnik z Regionu przyjmuje związkowców w lublinieckim biurze NSZZ "Solidarność" przy ul. Piłsudskiego 9 lok. 7.
Dyżury prawnika odbywają się w godzinach 14.00-16.00.

Myszków
W każdy drugi poniedziałek miesiąca prawnik z Regionu dyżuruje w Myszkowie w biurze związkowym przy ul. Pułaskiego 7 lok. 202.
Godziny dyżurów: 15.00-17.00.

W miarę możliwości wizyty prosimy potwierdzać telefonicznie
(tel. 34 360 55 70).

popiersie warszyca cegielka 190