region czestochowski logo 2016 125 brPrezydium Zarządu Regionu przypomina, iż organizacje związkowe Regionu winny złożyć ankietę informacyjną z danymi organizacji na 30 czerwca 2022 r.
Ankietę należy wypełnić (wszystkie pola) oraz przesłać na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript. lub dostarczyć do biura Regionu do 15 lipca 2022 r. Ankiety zostały rozesłane pocztą mailową, w wersji cyfrowej dostępne są na stronie internetowej Regionu Częstochowskiego w zakładce "Pliki": LINK.

2022 06 28 program vitay

W ślad za innymi mediami informujemy, że do końca wakacji obecni i nowi klienci z aplikacją VITAY uzyskają na stacjach Orlen rabat 30 gr/l na benzynę i ON. Rabat będzie dotyczył trzech tankowań miesięcznie - każde do 50 litrów. Na dodatkową zniżkę mogą liczyć uczestnicy programu VITAY, którzy posiadają Kartę Dużej Rodziny – w sumie 40 groszy na litrze. Szczegółowe informacje: LINK.

2022 06 27 aresztowanie warszyca

27 czerwca 2022 r., w rocznicę aresztowania dowódcy KWP Stanisława Sojczyńskiego, częstochowskie środowiska patriotyczne złożyły wiązanki kwiatów pod pomnikiem „Warszyca”.

Pozostałe filmy ze spotkania w ramach Akademii Solidarności (autor: Jarosław Bernat) na kanale Częstochowskie Archiwum Solidarności (CzAS): LINK.

Od sierpnia 2014 767654