Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2018 12 15 odsloniecie pomnika poleglych strazakow

2018 12 17 zyczenia swiateczne

2018 12 13 apel jasnogorski

13 grudnia 2018 r., drugi rok z rzędu, Apel Jasnogórski z udziałem "Solidarności" został poświęcony ofiarom stanu wojennego.

Powiększające się dysproporcje wynagrodzeń w budżetówce, brak realizacji obietnic wyborczych w zakresie wysokości kwoty wolnej od podatku, waloryzacji kosztów uzyskania przychodu i kwot progów podatkowych, osłabienie dialogu społecznego i pomijanie związków zawodowych w procesie konsultacji, a dodatkowo niepewność co do przyszłych cen energii i niejasne deklaracje wprowadzenia rekompensat dla odbiorców indywidualnych, to główne powody planowanych przez "Solidarność" protestów. O ile rząd nie przystąpi do konstruktywnego dialogu - czytamy w stanowisku, które 11 grudnia 2018 r. przyjęła obradująca w Gdańsku Komisja Krajowa NSZZ "Solidarność".

2018 12 10 gs381W siedzibie Regionu przy ulicy Łódzkiej 8/12 jest już dostępne papierowe wydanie aktualnego numeru Gazety Solidarności.
Gazeta w wersji elektronicznej dostępna jest na stronie internetowej Regionu: kliknij tu. W przypadku problemu z pobraniem pliku prosimy o kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - prześlemy Gazetę bezpośrednio na Państwa skrzynkę pocztową. W tym miesiacu wydanie papierowe Gazety Solidarności zostanie dowiezione do tych organizacji związkowych, które zgłosżą takie zapotrzebowanie.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

lotos paliwa 460

Więcej informacji: KLIKNIJ.