2021 07 19 legendia crop

Śląskie Wesołe Miasteczko Legendia to największy tematyczny park rozrywki w Polsce. Na 26 hektarach, w pięknym otoczeniu zieleni oraz w sąsiedztwie jeziora, zlokalizowanych jest ponad 40 atrakcji, w tym dziecięcych, familijnych oraz ekstremalnych.
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" vouchery jednorazowego wstępu do Wesołego Miasteczka w specjalnej niższej cenie do 19 kwietnia: 65 zł (od 22 kwietnia w cenie 75 zł). Vouchery można zakupić w siedzibie Regionu u organizatorki związkowej kol. Anny Tuchołki (tel. 607 19 32 44).
Dostęne są również vouchery wielokrotnego wstępu do Wesołego Miasteczka do końca sezonu letniego, tj. października 2024 r. w niższej cenie: 120 zł (LINK >>>>>). Liczba voucherów ograniczona.

2021 07 19 legendia crop

Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" vouchery wielokrotnego wstępu do Wesołego Miasteczka do końca sezonu letniego, tj. października 2024 r. w specjalnej niższej cenie: 120 zł (cena regularna: 159-229 zł). Vouchery można zakupić w siedzibie Regionu u organizatorki związkowej Regionu kol. Anny Tuchołki (tel. 607 19 32 44). Instrukcja aktywacji voucherów: LINK >>>>>. Uwaga: w przypadku problemów z aktywacją vouchera należy dzwonić na infolinię: tel. +48 12 420 70 78. Liczba voucherów ograniczona.

2024 02 22 vitasun 150Biuro turystyczne VitaSUN w 2024 r. oferuje członkom NSZZ „Solidarność” 10 proc. rabatu na wybrane usługi.
Wszystkie oferty objęte rabatem dla członków „Solidarności” dostępne są w LINKU >>>>>. WAŻNE: rabat 10% dotyczy ofert wyrażonych w złotówkach. Jeśli oferta zawiera również wartość w innej walucie, np. euro - to ta wartość nie podlega rabatom.

Od sierpnia 2014 1057228