2021 07 19 legendia cropZamówione vouchery na wstęp do Legendii (Śląskiego Wesołego Miasteczka) są już do odbioru w biurze Regionu (pokój nr 5). Organizatorka związkowa kol. Anna pracuje również poza biurem, prosimy więc o wcześniejszy telefon pod nr 607 19 32 44.

2021 07 19 legendia crop

[Aktualizacja]: Ze względu na bardzo duże zainteresowanie voucherami na wstęp do Legendii (Śląskiego Wesołego Miasteczka) w dniu 2 czerwca 2022 r. w cenie 30 zł, zapisy zostają przedłużone do 13 maja. Vouchery będą do odbioru w biurze Regionu od 16 maja. Kontakt: kol. Anna Tuchołka (tel. 607 19 32 44).

2021 07 19 legendia crop

Śląskie Wesołe Miasteczko LEGENDIA to atrakcja numer 1 na Śląsku i zarazem największy tematyczny park rozrywki w Polsce! Od blisko 60 lat zapewnia doskonałą zabawę gościom w każdym wieku. Na 26 hektarach, w pięknym otoczeniu zieleni oraz w sąsiedztwie klimatycznego jeziora, zlokalizowanych jest ponad 40 atrakcji, w tym dziecięcych, familijnych oraz ekstremalnych.
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" vouchery do LEGENDII w specjalnej niższej cenie: 59 zł (ceny regularne - dorośli: 129 zł, dzieci 3-12 lat: 109 zł. Uwaga: bilet dla dziecka w wieku do 2 lat w cenie 1 zł jest dostępny tylko w kasie lub przy zakupie online).