2022 09 24 karta lotos

Co najmniej do końca września 2022 r. członkowie NSZZ „Solidarność” posiadający związkowe karty „Lotos Biznes” w ramach programu elektronicznej legitymacji związkowej nadal otrzymują 35 gr zniżki na paliwa zwykłe, 38 gr na paliwa ekstra i 10 gr na autogaz. Co ważne, w przeciwieństwie do innych posiadaczy kart lojalnościowych, związkowcy zachowują dotychczasowe zniżki w sklepach na stacjach Lotos.

2022 08 20 legendia

Śląskie Wesołe Miasteczko Legendia to największy tematyczny park rozrywki w Polsce. Na 26 hektarach, w pięknym otoczeniu zieleni oraz w sąsiedztwie jeziora, zlokalizowanych jest ponad 40 atrakcji, w tym dziecięcych, familijnych oraz ekstremalnych.
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" voucher wstępu dla jednej osoby do Legendii w specjalnej niższej cenie: 59 zł (cena regularna - dorośli: 139 zł, dzieci 3-12 lat: 119 zł). Uwaga: voucher jest ważny do końca obecnego sezonu. Vouchery mozna zakupić w siedzibie Regionu u organizatorki związkowej Regionu kol. Anny Tuchołki (tel. 607 19 32 44).

2021 07 19 legendia crop

Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" vouchery wielokrotnego wstępu  do Legendii w specjalnej niższej cenie: 89 zł (cena regularna - dorośli: 139 zł, dzieci 3-12 lat: 119 zł). Uwaga: voucher jest ważny na dowolną liczbę wejść do Wesołego Miasteczka do końca obecnego sezonu, tj. do 23 października 2022 r. Vouchery mozna zakupić w siedzibie Regionu u organizatorki związkowej Regionu kol. Anny Tuchołki (tel. 607 19 32 44).

Od sierpnia 2014 817764