Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

Skład Zarządu Regionu na kadencję 2018-2022: Andrzej Bala (ZF TRW Polska), Jan Bednarek (Dom Polska), Jarosław Bernat (OZ Pracowników Regionu Częstochowskiego), Krzysztof Chochliński (ZGM TBS Częstochowa), Łukasz Cieśla (Huta Szkła Stolzle), Dariusz Drynda (EthosEnergy Poland Lubliniec), Jacek Gawroński (MPK Częstochowa), Agnieszka Kaczmarek (PKP Zakład Linii Kolejowych), Stanisław Kołodziejczyk (ZF TRW Polska), Artur Koperkiewicz (Częstochowskie Przedsiębiorstwo Komunalne), Katarzyna Korzeń (ZUS Częstochowa), Ewa Kubicka (Tauron Dystrybucja Oddział w Częstochowie), Marek Kubiczek (ZF TRW Polska), Jacek Maciński (ISD Huta Częstochowa), Marek Noszczyk (MOZO nr 2), Jacek Palacz (Tauron Dystrybucja Oddział w Częstochowie), Wojciech Radziejewski (Elsen), Małgorzata Skinder (Międzyzakładowa Organizacja Oświaty w Myszkowie) , Adrian Sojda (ZF TRW Polska), Jerzy Świeboda (Organizacja Międzyzakładowa przy Regionie Częstochowskim), Janusz Ziółkowski (nadleśnictwo Złoty Potok), Wojciech Złotorowicz (Grupa Inco Zakład Koniecpol) i Jacek Strączyński (ISD Huta Częstochowa) jako przewodniczący ZR. Członkami ZR są również przewodniczący regionalnych sekcji branżowych i problemowych: Barbara Czekaj (Regionalna Sekcja Ochrony Zdrowia), Dorota Kaczmarek (Regionalna Sekcja Oświaty i Wychowania) oraz Barbara Dudek (Regionalna Sekcja Kobiet) i Marek Wachowski (Regionalna Sekcja Emerytów i Rencistów).

Prezydium Zarządu Regionu tworzą:  przewodniczący Jacek Strączyński, zastępca przewodniczącego, sekretarz - Dorota Kaczmarek,  zastępca przewodniczącego, skarbnik - Stanisław Kołodziejczyk.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

legitymacje elektroniczne 190

lotos paliwa 460