2022 02 10 hpr

Firma Holiday Park & Resort oferuje możliwość zakupu voucherów (kodów rabatowych) na 7-dniowe pobyty w sześciu nadmorskich rodzinnych ośrodkach Holiday Park & Resort oraz górskim resorcie Uzdrowisko Cieplice Zdrój z rabatem 70%. Kontakt: przedstawiciel HP&R - p. Marcin, tel. 538 552 049 oraz organizatorka związkowa Regionu Częstochowskiego kol. Anna Tuchołka - tel. 607 19 32 44.

Do dyspozycji są nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu oraz górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój. Cena oprócz 7-dniowego pobytu (6 pełnych dób ahotelowych) obejmuje korzystanie z wszystkich dostępnych atrakcji na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w dwóch resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych (od kwietnia do końca października). Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro. Każdy apartament i domek posiadają kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Istnieje również możliwość wykupienia śniadań oraz obiadokolacji, które serwowane są w formie bufetu w restauracji w wybranych resortach.
Powyższe ceny nie zawierają opłaty za sprzątanie końcowe 150 zł oraz kaucji zwrotnej 750 zł (można wykorzystać tę kwotę na usługi dodatkowe, w tym gastronomiczne, dostępne na terenie resortów) za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu. Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media. Oferta jest ograniczona czasowo i ilościowo. Link do regulaminu: regulamin.

2022 02 10 hpr

Od sierpnia 2014 767695