BIURO REGIONU: Załatwiamy sprawy telefonicznie lub mailowo Więcej informacji

2021 01 08 pekao

Jeżeli jesteś posiadaczem legitymacji członkowskiej NSZZ „Solidarność” bank Pekao S.A. ma dla Ciebie specjalną ofertę.
Bank przygotował dla członków „Solidarności” w pełni zdigitalizowane podejście: specjalną stronę internetową z informacjami o ofercie produktowej, gdzie można zakładać konta na selfie, formularze do kontaktu w sprawie pożyczki na telefon oraz wnioskowanie o kredyt mieszkaniowy w oparciu o video chat z konsultantem banku.

zimowit

Stały rabat dla członków Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego "Solidarność" w wysokości 25% na ofertę Willi Zimowit. Warunkiem udzielenia rabatu na zakupione usługi jest przedłożenie przez kupującego aktualnej Elektronicznej Legitymacji Cyfrowej członka Związku.

lawendowe wzgorze

Karkonoski Pensjonat Lawendowe Wzgórze zapewni Ci komfortowy nocleg w starannie odrestaurowanej i urządzonej w eklektycznym stylu willi z zadbanym parkiem, ogrodem pełnym rododendronów, wrzosów i lawendy...

2018 02 08 sebastian zdziechowiczTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)