2019 06 28 porozumienie z pzu i pekao

Członkowie “Solidarności” mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU dzięki programowi Klub PZU Pomoc dla NSZZ “Solidarność”. Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca 2019 r. Piotr Duda, przewodniczący Komisji Krajowej, Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao SA.

lotos paliwa 460Każdy członek NSZZ "Solidarność" posiadający elektroniczną legitymację związkową może otrzymać kartę rabatową uprawniającą do zniżek na paliwo oraz na inne wybrane produkty i usługi na blisko 500 stacjach własnych i stacjach partnerskich firmy Lotos.
29 sierpnia 2018 r. Piotr Duda, przewodniczący Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" i Wojciech Weiss, prezes spółki Lotos Paliwa podczas posiedzenia Komisji Krajowej podpisali umowę o współpracy.

2018 02 08 sebastian zdziechowicz

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

2018 02 08 sebastian zdziechowicz

2019 05 21 gs384 385