2021 07 15 energylandia crop

ENERGYLANDIA to największy Park Rozrywki w Polsce, oferujący kilkadziesiąt atrakcji, które znajdują się na obszarze 43 hektarów, przeznaczony dla wszystkich grup wiekowych, zarówno dzieci, młodzieży jak i osób dorosłych.
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" bilety do ENERGYLANDII w specjalnej niższej cenie: bilet normalny - 129 zł (zamiast 149 zł), bilet dla dzieci do 12 roku życia - 84 zł (zamiast 99 zł). Uwaga: jeśli dziecko jest wyższe niż 140 cm, należy zabrać legitymację szkolną). Bilet dla dzieci do 3 roku życia - 1 zł. [Aktualizacja]: Pierwsza partia zamówionych biletów będzie do odebrania w biurze Regionu we wtorek 27 lipca.

Bilety posiadają kod kreskowy, który uprawnia do wejścia na obiekt oraz do skorzystania z trzech atrakcji bez kolejki (zadra, hyperion, mayan). Bilety ważne są do końca października 2021 r. Zapisy na bilety w sekretariacie Regionu, ul. Łódzka 8/12, tel. 34 360 55 70.
Park Rozrywki ENERGYLANDIA zlokalizowany jest w miejscowości Zator, niespełna pół godziny drogi z Katowic i Krakowa, czynny jest codziennie w godz. 10.00-20.00.
ENERGYLANDIA, al. 3 Maja 2, 32-640 Zator, woj. małopolskie
www.energylandia.pl