Dwustuzłotowy bon dla członków NSZZ Solidarność Więcej informacji

aula 2019 01 21

Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" oferuje do wynajęcia dużą klimatyzowaną salę w okolicy Rynku Wieluńskiego na konferencje, seminaria, odczyty, przyjęcia karnawałowe, komunijne i weselne itp.
Dla członków Związku oraz organizacji - atrakcyjne rabaty!

Sala mieści ok. 80 osób w przypadku przyjęć okolicznościowych oraz dwukrotnie więcej przy konferencjach i odczytach. Spełnia wszelkie wymagania, które umożliwiają profesjonalne przygotowywania konferencji, wykładów szkoleniowych oraz wszelkich przyjęć okolicznościowych. Dodatkowym atutem tej sali jest to, iż posiada osobne wejście z dziedzińca, jak również wejście bezpośrednio z budynku. W sali zamontowane jest profesjonalne nagłośnienie oraz ekran do wyświetlania prezentacji multimedialnych. Lokal posiada zaplecze kuchenne i szatnię, do dyspozycji gości jest także wewnętrzny parking z monitoringiem oraz możliwość zamówienia kateringu.
Częstochowa, ul. Łódzka 8/12, tel. 607 19 33 49 lub 34 360 55 70. Inne lokale w budynku do wynajęcia: >>>.

aula 2015 12 31

images/2020/2020-05-05-porozumienie-z-prezydentem-duda-fot-marcin-zeglinski.jpg

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)