Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" serdecznie dziękuje firmom i instytucjom, które wsparły finansowo organizację Festynu Rodzinnego "Solidarności" w Kochcicach koło Lublińca.
Festyn - udany pod względem organizacyjnym, programowym i, mimo niestabilnej pogody, frekwencyjnym - zgromadził kilkuset uczestników-członków NSZZ "Solidarność" z całego Regionu Częstochowskiego wraz z rodzinami. Ten sukces zawdzięczamy również szczodrobliwości naszych sponsorów:
Tauron Polska Energia S.A. - Partner Festynu, Bumar Łabędy S.A., Gmina Poraj, Grupa Inco S.A. Oddział Koniecpol, Huta ISD Częstochowa, Huta Stolzle Częstochowa, Regionalny Fundusz Gospodarczy S.A., Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych w Katowicach oraz Nadleśnictw: Andrychów, Biała Podlaska, Brynek, Chełm, Chotyłów, Chrzanów, Gościeradów, Janów Lubelski, Jeleśnia, Katowice, Kędzierzyn, Kluczbork, Kłobuck, Kobiór, Koniecpol, Koszęcin, Krasnystaw, Lublin, Lubliniec, Międzyrzec, Mircze, Namysłów, Olkusz, Parczew, Prószków, Puławy, Radzyń Podlaski, Rozwadów, Rudy, Rudziniec, Rudnik, Rybnik, Sobibór, Strzelce, Świerklaniec, Tułowice, Turawa, Węgierska Górka, Wisła, Włodawa, Zawadzkie, Złoty Potok.

popiersie warszyca cegielka 190

solidarni dla solidarnych