Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2017 06 09 ii forum kobiet

Dwanaście Pań z Regionu Częstochowskiego, naszych związkowych Koleżanek, zostało nagrodzonych specjalnymi medalami z okazji 25. rocznicy powstania Krajowej Sekcji Kobiet na II Forum Kobiet NSZZ "Solidarność" w Łodzi. Wśród nich częstochowianki, które były przewodniczącymi KSK - Katarzyna Grohman i Bogumiła Krawczyk (przez dwie kadencje). Serdecznie gratulujemy!

Także Region Częstochowski, jako jeden z pięciu tylko Regionów NSZZ "Solidarność", otrzymał medal z tej okazji za wieloletnie wspieranie działalności Regionalnej Sekcji Kobiet, której obecnie przewodniczy Barbara Dudek. Wyróżnienie odebrał przewodniczący ZR Jacek Strączyński. Forum odbyło się w dniach 9-10 czerwca w Centralnym Muzeum Włókiennictwa (tzw. Biała Fabryka) przy ul. Piotrkowskiej.

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.

Forbet Włókniarz Częstochowa: KLIKNIJ.Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)