Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

lotos paliwa 460

Każdy członek NSZZ "Solidarność" posiadający elektroniczną legitymację związkową może otrzymać kartę rabatową uprawniającą do zniżek na paliwo oraz na inne wybrane produkty i usługi na blisko 500 stacjach własnych i stacjach partnerskich firmy Lotos.
Zgodnie z ofertą przygotowaną dla członków Związku karta rabatowa Lotos uprawnia do zniżek w wysokości od 7 do 15 groszy za litr paliwa w zależności od jego rodzaju. Dodatkowo posiadacz karty rabatowej otrzyma 10-procentową zniżkę na oleje i płyny do spryskiwaczy oraz 15-procentową zniżkę na korzystanie z myjni samochodowej.

2018 06 29 lotos oferta 2018

Wydanie i korzystanie z karty rabatowej jest całkowicie bezpłatne.Miesięczny limit na zakupy z rabatem wynosi 2 tys. zł. Użytkownik karty ma prawo udostępniać ją członkom rodziny. Szczegóły oferty: link.
Aby otrzymać kartę rabatową Lotos wystarczy złożyć odpowiedni wniosek wraz z wnioskiem o wyrobienie elektronicznej legitymacji związkowej. Wniosek o kartę rabatową oczywiście może złożyć również członek NSZZ "Solidarność", który już posiada elektroniczną legitymację związkową. Wnioski na legitymację oraz kartę rabatową LOTOS dostępne są w formie papierowej w biurze Regionu (ul. Łódzka 8/12, Częstochowa) oraz w wersji elektronicznej w zakładce "Dokumenty do pobraniaTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)": link.

legitymacje elektroniczne 190

lotos paliwa 460