Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2018 01 16 posiedzenie wrds 1

16 stycznia w Sali Kolumnowej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego w Katowicach odbyło się posiedzenie Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego. Uczestniczyli w nim przewodniczący Zarządu Regionu Jacek Strączyński oraz przewodnicząca Regionalnej Sekcji Oświaty i Wychowania, zastępca przewodniczącego ZR Dorota Kaczmarek.

Spotkanie dotyczyło przyszłości kształcenia zawodowego w perspektywie wprowadzonej reformy edukacji oraz kwestie związane z samym wprowadzeniem reformy, min. jej wpływ na miejsca pracy w szkołach. Wśród zaproszonych gości była sekretarz stanu w Ministerstwie Edukacji Narodowej Marzena Machałek (na górnym zdjęciu w centrum) oraz Śląski Kurator Oświaty Urszula Bauer.

2018 01 16 posiedzenie wrds 2

Na zdjęciu od lewej: przewodniczący Zarządów Regionów, reprezentanci strony społecznej w WRDS w przerwie obrad: Śląsko-Dąbrowskiego - Dominik Kolorz, Podbeskidzia - Marek Bogusz, Częstochowskiego - Jacek Strączyński.

legitymacje elektroniczne 190

lotos paliwa 460