Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2018 01 09 wybory w um

9 stycznia związkowcy z częstochowskiego Urzędu Miasta oraz Miejskiego Zarządu Dróg i Transportu przeprowadzili wybory związkowe na kadencję 2018-2022.
Na funkcję przewodniczącej Komisji Międzyzakładowej wybrano ponownie Elżbietę Lipską (członka Zarządu Regionu kończącej się kadencji - przewodnicząca KM na drugim zdjęciu w galerii jako pierwsza z lewej przy stole prezydialnym), sprawującą tę funkcję także w kadencjach 2010-2014 oraz 2014-2018. Serdecznie gratulujemy!

W sprawnym przeprowadzeniu wyborów pomagali Stanisław Kołodziejczyk i Anna Kubielska z Regionalnej Komisji Wyborczej. Gościem zebrania sprawozdawczo-wyborczego był przewodniczący ZR Jacek Strączyński.

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.

Forbet Włókniarz Częstochowa: KLIKNIJ.Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)