Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2018 01 02 uchwala kk 14 2010

Prezydium Zarządu Regionu przypomina, iż wszystkie organizacje związkowe Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność" winny złożyć ankietę informacyjną odnoszącą się do danych organizacji na dzień 31 grudnia 2017 r.
Ankietę należy wypełnić (wszystkie pola) oraz przesłać na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub dostarczyć do biura Regionu do 15 stycznia 2018 r. Ankiety zostały rozesłane do organizacji pocztą mailową, w wersji cyfrowej dostępne są na stronie internetowej Regionu w zakładce: Dokumenty do pobrania, w wersji papierowej druki ankietowe są również dostępne w biurze Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12 w Częstochowie. Obowiązek składania ankiet wynika z uchwały Komisji Krajowej nr 14/10 o aktualizacji danych: link.

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.

Forbet Włókniarz Częstochowa: KLIKNIJ.Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)