Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2017 12 08 wybory w toz

8 grudnia odbyły się wybory w Terenowej Organizacji Związkowej Powiatu Częstochowskiego. Inicjatorka powstania tej organizacji (w 2009 r.) oraz dotychczasowa przewodnicząca Komisji Międzyzakładowej Bogumiła Krawczyk nie kandydowała na tę funkcję z przyczyn rodzinnych. Nową przewodniczącą na kadencję 2018-2022 wybrano Danutę Żyłę, a Bogumiła Krawczyk będzie pełnić mniej absorbującą funkcję skarbnika Komisji Międzyzakładowej. Serdeczie gratulujemy!
Gościem Walnego Zebrania Członków był przewodniczący Zarządu Regionu Jacek Strączyński oraz... Święty Mikołaj, który obdarował wszystkich związkowców prezentami. W przeprowadzeniu wyborów pomagali członkowie Regionalnej Komisji Wyborczej: Dorota Kaczmarek, Stanisław Kołodziejczyk i Jarosław Bernat oraz Barbara Dudek i Teresa Koper z Regionalnej Sekcji Kobiet.

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.

Forbet Włókniarz Częstochowa: KLIKNIJ.Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)