2021 05 21 prezentacja holiday spch

[Aktualizacja]: Oferta zakupu voucherów przez związkowców w promocyjnych cenach została przedłużona do 31 grudnia 2021 r.
Dział Rozwoju Związku informuje, iż istnieje możliwość zakupu przez członków Związku voucherów na wypoczynek z 80-procentowym rabatem w sześciu luksusowych nadbałtyckich ośrodkach wypoczynkowych firmy Holiday Park & Resort (na grafice).

Ceny voucherów: 6 noclegów w domku (do 9 osób: sześcioro dorosłych i trójka dzieci) - 552,27 zł brutto; 6 noclegów w apartamencie (do 4 osób: troje dorosłych i jedno dziecko) - 429,27 zł brutto. Uwaga: oferta obowiązuje do końca października 2021 r. 31 grudnia 2021 r. Zamówienie wraz wpłatą na konto nr 28105014451000009065820137 jest potwierdzeniem nabycia jednego lub większej liczby voucherów, które są bezimienne i mogą stanowić prezent dla najbliższych lub wspólny rodzinny wyjazd.
Vouchery można wykorzystać w ciągu 5 lat w następujących terminach: od 1 kwietnia do 14 czerwca, we wrześniu oraz w październiku. Od listopada do końca marca firma oferuje apartamenty i domki całoroczne (ogrzewane gazem) w Kołobrzegu, Mielnie, Pobierowie, Rowach oraz Ustroniu Morskim. Dodatkowe opłaty: opłata klimatyczna ok. 2 zł za os./dzień, media według zużycia (woda i prąd), jednorazowa opłata za sprzątanie 150 zł brutto, kaucja (100% zwrotna) - 750 zł. Opłata za sprzątanie i kaucję jest wymagana dopiero przy dokonywaniu rezerwacji (nie przy zakupie voucherów).
Rezerwacja zakupu voucherów dla członków Związku: tel. 501 38 60 90. Atrakcje w poszczególnych ośrodkach: LINK. Regulamin korzystania z voucherów: LINK. Strona internetowa firmy HP&R: LINK.