2021 07 19 legendia crop

Śląskie Wesołe Miasteczko LEGENDIA to atrakcja numer 1 na Śląsku i zarazem największy tematyczny park rozrywki w Polsce! Od blisko 60 lat zapewnia doskonałą zabawę gościom w każdym wieku. Na 26 hektarach, w pięknym otoczeniu zieleni oraz w sąsiedztwie klimatycznego jeziora, zlokalizowanych jest ponad 40 atrakcji, w tym dziecięcych, familijnych oraz ekstremalnych.
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" vouchery do LEGENDII w specjalnej niższej cenie: 59 zł (ceny regularne - dorośli: 129 zł, dzieci 3-12 lat: 109 zł. Uwaga: bilet dla dziecka w wieku do 2 lat w cenie 1 zł jest dostępny tylko w kasie lub przy zakupie online).

Zaznaczamy, że na początku sezonu, do 24 kwietnia 2022 r., w LEGENDII obowiązuje specjalny cennik, który może być korzystniejszy od powyższej oferty. Vouchery należy wymienić na bilet jednodniowy w Infocentrum Legendii. Zapisy na vouchery (ważne do końca sezonu, do 23 października 2022 r.) u organizatorki związkowej Regionu kol. Anny Tuchołki (tel. 607 19 32 44).
LEGENDIA Śląskie Wesołe Miasteczko, Plac Atrakcji 1,
41-501 Chorzów