BIURO REGIONU: Załatwiamy sprawy telefonicznie lub mailowo Więcej informacji

doms bon 2020 2021

Jak informuje Katarzyna Węgłowska, specjalista ds. sprzedaży i marketingu w spółce DOMS, oferta przygotowana na 40–lecie NSZZ „Solidarność” została przedłużona. Wykorzystanie bonów o wartości 200 zł zostało przedłużone do końca tegorocznych wakacji, do 31 sierpnia 2021 r.

Każdy członek Związku mógł zrealizować w jednym z kilku ośrodków wypoczynkowych specjalny bon. Końcowy termin został wyznaczony pierwotnie na 31 lipca 2021 r. W związku z pandemią i wynikającymi z niej obostrzeniami, spółka DOMS podjęła decyzję o przedłużeniu ważności bonów do 31 sierpnia 2021 r.
Bony bez zmian można wykorzystać na nocleg wraz z wyżywieniem oraz zabiegi w Centrach Odnowy Biologicznej w:
• Ośrodku Ziemowit w Jarnołtówku: www.osrodekziemowit.pl
• Ośrodku Savoy w Spale: www.savoy.com.pl
• Ośrodku Hyrny w Zakopanem: www.hyrny.pl
• Willi Sienkiewiczówka w Zakopanem: www.willasienkiewiczowka.pl.
Rezerwacji w dowolnym z tych miejsc można dokonać poprzez kontakt e–mailowy lub telefonicznie. Trzeba pamiętać, aby w trakcie rezerwacji poinformować o chęci skorzystania z bonu. Co ważne, rezerwując nocleg poprzez Booking lub inne portale pośredniczące w sprzedaży usług DOMS nie ma możliwości zrealizowania bonu. Trzeba pamiętać także o tym, że pobyt musi obejmować minimum dwa noclegi oraz iż posiadacze elektronicznej legitymacji NSZZ „Solidarność” otrzymują dodatkowo 10 procent rabatu przy dokonaniu rezerwacji i po okazaniu legitymacji w trakcie rejestracji w recepcji (rabat dotyczy wyłącznie posiadacza legitymacji, a więc nie obejmuje osób towarzyszących).

2018 02 08 sebastian zdziechowiczTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)